been sleeping for 60 days

hej hopp hallå!!!!!!!!!!!!111

tanken slog mig just att skriva lite här i bloggen, så here i go

Sen sist, så tog jag lov några dagar i förväg och tog bilen ner till dalarna med mamma och anton för att hälsa på pappsen som jobbar där nere. det vart en kort semester på en natt men ack så mojs det var. älskar att sova i husvagn, alltså var det de vi gjorde där nere.(?) sen har det rullat på som vanligt hemma på landet egentligen, sjukt skönt att bo hemma och att vara ledig är inte helt fel. på måndag börjar jag dock jobba, ska bli skönt det med. jag gillar rutiner av någon konstig anledning, får ångest om jag sover längre än till tio, äter jag inte middag vid 4-5 känns det konstigt, vill alltid ha mitt kvällsfika och tränar jag inte eller gör av med energi på något vis under dagen får jag för mig att jag inte kan sova sen på kvällen. nåväl, fiskat en hel del, anton har tydligen börjat tycka om det och det gör ju jag med. 

om ni undrar varför jag skriver lite i bloggen så är det för jag märker då vad jävla tråkigt (vanligt) liv jag lever = ointressant blogg.
hejdå. juste midsommar snart!!!!!!!!!!!!!!!!11

jag lever

hejhej

you got lost and i got torn apart

snälla kom och håll mig sällskap nån! nerå, men nästan. jag sitter i lägenheten i stan och tycker synd om mig själv för jag är helt ensammen. Pär och tobias har varit här nästan hela kvällen men de dög inte tydligen. det är det här med att sova själv jag knappt klara av.

sen jag kom till stan har jag iaf packat ihop alla mina grejer, städat kylskåpet och pluggat. jag försöker trötta ut mig själv så jag ska somna som en stock när jag väl går och lägger mig! vill dock inte göra de än för jag kommer bli mörkrädd fast det är ljust ute...

undrar när jag ska lära mig att vara själv.



livet är en schlager

i fredags kollade vi på flakåkningen och blev avis! sen på kvällen hade vi det skoj hos mig och emma och sen hade vi det skoj på österäng. igår var det till att städa lägenheten, sen åkte jag hem och var med mina kusiner. 





idag vaknade jag på fel sida och har inte hamnat på rätt än heller.

kaffe och justin bieber

min lediga onsdag har just börjat och hittils har jag druckit kaffe och lyssnat på justin biebers nya låt ca 10 ggr. ska alldeles strax ut och klippa gräset i solen. jag är ledig imorn och på fredag också, då ska jag in till stan o kika på studenterna och längta till det är min tur. 

bara en vecka kvar ungefär och sen är det sommarlov, det känner jag inte riktigt av än men det kommer väl. flyttar hem då också och ack så skönt det ska bli. fast jag vet att efter en vecka hemma är jag less och vill in till stan igen men, hehe.

på senare tid har jag i alla fall haft lite för mig, det har varit 40 års kalas, holmen och lite andra kalas hit och dit. kult



du e min hjerteknuser



vet inte riktigt vad jag ska skriva. att min näsa måste ha växt, kanske?

 


RSS 2.0