under the mistletoe with you ♥

tog mig en liten springtur, och då menar jag liten! har inte rört någonting på mig på evigheter och det kändes. får börja ta tag i det där

badade med tända ljus och nu har jag lagt mig i den tomma sängen. ska kika lite gossip girl sen kommer jag somna!

men först till något helt otroligt:



klicka på bilden så kommer du till hela julskivan! den här julen kommer bli underbar

long time no see

ojoj, knappt varit in på datan på flera dagar, haft annat för mig! halloween firandet var i stort sett väldigt kul. på lördagen låg i kvar i sängen i några timmar och åt piggelin, hehe. bästa på länge. sen bar det av hem till "honom" och på kvällen hade jag turen att hamna på 50 års kalas! igår spelade vi fotboll med lillebrorsan hans och lite så sen följde han med mig hem till arvesund. inte gjort så mycket, åt hos farmor och farfar igår och sen bara mojsat mest.

tänkte visa några fler bilder som togs i fredags:











nu är jag solo igen och inte finns det mycket att göra heller....

i'm a princess



ska ha så jävla kul ikväll. själv då?
fick förresten jobb idag också BÄTTRE

a throw-away letter

igår vart en lång jobbdag och sen var de hem o käka med slemman, låg och dega i soffan ett tag sen gick vi till clarion och hälsade på grabbarna där. kom hem sent så att jag började klockan 12 idag var ju helt wooonderbart :) slutar ju dock inte förrän kl sex ikväll

detsamma

somnade lite grann på soffan hehe.. tog iaf och lagade lite mat efter emma väckt mig och sen städade vi! nu har jag duschat och satt igång en tvätt. väntar nu på desperate (!!) och på att anton o thomas ska komma



i min rosa helikopter..

work it

en ganska slitsam idag på "jobbet" för vi fick in en massa varor som skulle packas upp, larmas och prissättas och sen placeras ut på sina platser. åt lunch med evelina och oskar också och sen så fick vi praktikanter (det är jag och en till) en liten genomgång på Weleda's produkter som är helt miljövänliga. så fick med oss några små tester :)



nu är jag hemma och helt SLUT.

puss

så att han ska ha något att läsa om medans jagkollar på mitt syrianska bröllop:

lovar er att få börja kl halv elva imorse var alldeles ypperligt. fick också träffa evelina som jag inte sett på så länge! den där sötnosen som jag inte hade träffat sen imorse kom också hit. lagade mat och åt pannkakor med glass med forsen och nu har vi hamnat i den kära soffan. jag yr som jag är trodde det var tisdag så jag skulle få se Desperate.. men icke sa nicke. nu är reklamen slut så vi hörs ♥ (kunde visst inte göra ett hjärta)

god morgon!



haha jag skrattar

come closer tiny dancer

var ute och jakta lite idag på förmiddan och nu har precis bytt om och gjort mig lite fräsch så ska jag först äta middag med min älskade familj sen åker jag till hallen en sväng!



ha en bra lördagskväll hörrni! :)
puss



fredagsmys

hade några kunder idag som jag sminkade och de känndes faktiskt riktigt bra och chefen var nöjd med mig idag igen. efter jobbet sprang jag hem till lägenheten där mamma och emma satt o väntade så sen åkte vi hem till arvesund. åt gomiddag och sen hoppade jag ner i badet med tända ljus. nu är de idol med min mamma som jag lovar ingen har så skön som jag :)



nattis

jag och emma tog och lyxade till det lite så här i den gråa vardagen med att äta ute. myspys :) hade ida här en stund också men nu har hon gått och vi har kollat på fråga olle dokumentären. ska ikväll för lite ovanligheten skull krypa till sängs med Emma istället för gospojken. men de känns rätt okej de också!

over n' out ♥





brains out



KICKS

har äntligen blivit någorlunda frisk och börjat praktiken! och det känns riktigt bra. riktigt jävla jobbigt att kliva upp på mornarna som vanligt men imorn börjar jag halv tio så det blir skönt. då ska jag börja ta emot kunder!! nervöööst. ska främst hjälpa till med foundations och sminka dom i stolen osv.

det var två tjejor där idag från bare minerals som visade de nya produkterna och sedan visade mig hur man ska göra med dom och så sen fick jag sminka en annan praktikant där inför alla. haha, var lagomt nervös men dom undrade till o med om jag hade gått någon make up-kurs förut, dom tyckte jag var så duktig ;)





make me smile

så otroligt jävla rastlös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stannade hemma idag också men är mycket bättre, skönt nog. dock är de så himla tråkigt här själv så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Emma slutar typ sen så jag väntar bara på att hon ska komma nu



dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas


ungefär som jag känner mig just nu:


men jag och tobias åt på max och de gjorde det hela lite bättre i alla fall och så slutar emma så småning om så jag slipper va själv och sen ikväll kommer de yttligare lite sällskap.. ;)

sjukling II



och inte är det roligt för fem öre. nu kommer jag missa första praktikdagen också, kommer aldrig orka med imorn. får se hur det kommer gå på tisdag

åker i alla fall in till stan imorn, nog för att det är skönt att vara hemma så blir de skönt med lite miljöombyte!

sjukling

legat deckad i soffan hela dagen och hostat sönder mig själv i princip. sen fick jag lite cocillana och då vart allting mycket bättre! nu ligger jag fortfarande i soffan och blir ompysslad av min kära mor och har goskillen brevid mig 



the air was filled with the gost of lost lovers


åhoj!


efter att varit på gold's och duscha (då våran dusch är trasig) och sedan ätit en utsökt pizza så vart jag sjuk. det var i onsdags. igår låg  jag hemma hela dagen och världens sötaste kom med efterlängtad piggelin och höll mig sällskap hela dagen och sen kom Emma hem och lagde god mat, hur tur har inte jag? idag är jag fortfarande krimen och till och med sämre så nu är jag hemma i arvesund och myser.

on top

köpte en godis påse på vägen hem, kände att jag behövde något för som tröst efter att skolkortet vart så fult. Nerå :) bara sjukt sugen



när elin hade slutat skolan kom hon hit och umgicks lite med mig och emma! föör länge sen sist. pontus var också här en sväng men nu har alla gått och jag blev solo

ÅH NEEEEEEEEJ

jag vart så jävla osnygg på skolfotot så jag vet inte vad.



här är i alla fall bilden från förra året..

tuesday

har ganska så nyss vinkat av honom och nu är det frukost! skolfoto idag och ångesten är på topp. ska skydna mig att äta upp och sen börja fixa miiiig



right now i'm looking at you and i can't believe it



okej då

bara en sån där liten paus :) skönt och nu kände jag att jag fick lust att skriva lite.

har haft en lagom helg kan man väl säga! stan i fredags med lite fredagsmys, åkte hem med min mor på lördagen och sen har jag umgåtts med la familia och varit hos bästa farmor och farfar.

i stan och i skolan nu, jobbigt lektion nu projekt och företagande. i eftermiddag har vi engelska och redovisning. men jag längtar bara mest tills ikväll. hihi



lilla snigel akta dig

fjärilar i magen


sitter här och äter frukost, hela dagen lång

ne, det gör jag ju faktiskt inte..
hade svenska på förmiddagen idag, sedan lunch på husman och efter det slutade jag så då gick jag på stan och köpte mig en tröja och sen mötte jag upp evelina så gick vi på subban och tog en kaffe o kaka!
nu sitter jag i soffan (as usual) och i min tröttmössa med huvudvärk :( vilar mig lite nu tills slemman kommer hem så vi kan äta.



tröjan som jag köpte är den på bilden!!!!!11

all dressed up in love

åh vilken underbar daaaag. praktiken löste sig imorse och det gjorde hela min dag :)
efter permanet hela dagen så åkte jag till moster och fick mig lite mat och klippte lite grann. när jag kom hem så kom Love och så klippte jag han också! nu sitter jag med min sambo i soffan och taggar gray's!!!!



och så hade jag på mig min rosa tröja idag också, hehe tycker om den jag

när jag går ner....

supermysigt har det varit!! åt oss proppmätta och sen kollade vi på top model och desperate housewifes



det var ju då också jag, Emelie, Lina och Pontus men vi syns inte på bilden. ja som ni kanske ser då

why should I be so surprised, you got me so high, don't you see it in my eyes?


tisdag och ledig


har bara degat hela dagen typ, sen tog jag och emma och städade i alla fall! hoppade sen in i duschen. nu väntar jag på att kicks ska ringa och sen kommer klassen hit och vi ska äta tacos :)



skippade att platta håret, är ju kanske inte så fult håret mitt som jag tror haha

love is not a fight but something worth fighting for




nu snart säger lowsan godnatt, puss ♥

 


yellow diamonds in the light and we're standing side by side, as your shadow crosses mine




den där stenen har nu lyfts från mina axlar och jag känner mig så lättad :)
imorn ska jag gå på kicks och prata om praktik plats, kommer alltså inte vara på någon salong under våran praktik.

allt annan går alldels utmärkt också, så skönt. hittade till och med min drömparfym idag - LYCKA

men ska berätta från början hur det är: det finns en parfym från Kenzo som luktar gudomligt som jag suktat efter i ett år snart? den kostar dock 600 kr så det har inte blivit av att jag köpt den. men så var jag och emma på dollar$tore idag och hittade en parfym för 20 kr som luktar EXAKT likadant. den känns sjukt b och håller ju såklart säkert inte lika bra och sådär men det är galet mina vänner.



- e'motion

dör


you lost me at hello



ja vad kan jag säga.. kanske världens fulaste bild (på mig) men vi hade ju i alla fall kul igår, vilket syns :)

kom in till stan tidigt idag, fikade med mamsen och moster, handlade och sen gick jag på promenix i någon timme. nu sitter jag i soffan nyduschad och sådär. frågan är vad fan ska jag göra nu?

söndag


got poison on my mind



åker iväg på 50 års kalas nu!

pösshej



RSS 2.0