20 dagar

Dag 1 – En bild när du var liten
Dag 2 – En bild som betyder mycket
Dag 3 – En bild när du ler
Dag 4 – En bild på dig och någon du älskar
Dag 5 – En bild på dig och en/flera vänner som du litar på
Dag 6 – En sommarbild
Dag 7 – En bild som gör dig glad
Dag 8 – En bild som väcker minnen
Dag 9 – En bild på ditt/dina syskon
Dag 10 – 5 bilden i ”Mina bilder”
Dag 11 – En bild på ditt intresse
Dag 12 – En bild på din vardag
Dag 13 – Den senaste bilden på dig
Dag 14 – En bild på en person som gör dig glad
Dag 15 – En knasig bild
Dag 16 – En bild som du aldrig lagt in
Dag 17 – En bild på ditt/dina husdjur
Dag 18 – En inspirerande bild
Dag 19 – En bild på din kärlek
Dag 20 – En bild på din förebild

det här kanske livar upp bloggen lite grann! börjar imorn

come on skinny love, what happend here?

på måndagar har vi nu för tiden svenska på förmiddan och engelska på eftermiddan. drygare jävla dag! gick iaf på stan en snabbis med evelina och hann fynda lite mer rea saker sen mötte jag upp anton så gick vi lite mer på stan och sen gick vi på sibylla och åt mat. snacka om att det var gott! sen hamnade vi i soffan hemma och jag somnade, hehe, han är nu på fotbollsträning och emma gick på pass på gymmet. jag sitter fortfarande här i soffan och skäms för jag ätit onyttig mat och ska därför ut på en joggingtur/promenad beroende på hur lat jag är när jag väl tagit mig ut.



en bild från i somras, vi hade nyss fått sommarlov och mitt hår va ganska oslitet, dock inte så fin färg. humöret just då var inte topp men som de känns just nu hade jag inte tackat nej till sommarvärme. lika så inte tackat nej till att få anton här hos mig hela kvällen trots de som hänt. det är som att jag vill ha han här ännu mer och ändå inte. vi fick en fråga på skolan idag "vad är kärlek?" - det är de västa och det bästa som finns, svarade jag. och just nu är det någon stans mitt i mellan. men ger vi det lite tid kommer det vara det bästa igen eftersom vi älskar varan så mycket.

hmm, osammanhängade inlägg. juste, fick mig ett gott skratt efter att få se vem som hade tagit bort mig som vän på facebook. vem gör sånt längre egentligen? ska man blir sur eller vad är meningen liksom. nu tänker jag själv vara lite töntig och skriva såhär att du passar ju med tjejen din iaf.

love took a turn

jaha ja, ville väl mest visa att jag lever. är hemma hos anton men han är iväg och jobbar så jag är hemma här o väntar på att han ska komma hem haha. snart ska ollebolle vara med på tv också! det får man ju inte missa :) han åker skidor kl 13.15

ja, det var det de.



i wanna wake up where you are

livet rullar på som det ska och så där. haft fullt upp med skolan, fått nytt schema och de är inte alls lika skönt som det jag hade höstterminen... sen har jag skrivit in mig på körskolan och köpt startpaketet och bokat första körlektionen. varit på dancehall o provat på att dansa det gick dock inte riktigt som tänk men ska dit nästa vecka igen och prova feminin vibe, det blir nog roligare! 

idag hade vi skattjakt på skolan och det var roligt :)



ikväll har jag haft en klippkund och emmas storasyster har jag färgat o klippt. nu är jag slut som frisör för ikväll och tröttis. saknar anton gör jag också, vill att han ska vara hemma med mig istället för att vara på de där nedrans olearys

helgen

innan dansen i fredags så var vi hemma hos victor och umgicks. jättekul att få vara med alla hem i från! sen efter vi vart där hann jag dansa några danser med anton o sen gick vi hem hehe.

igår var vi ut på skotertur på dagen och sen på kvällen tog vi skotern till hallen igen till victor och spelade kort och sånt där, bara myste :) idag har vi inte gjort så mycket. sparkat, handlat och ätit tacos till midda.

ja nu vet ni det! jag orkar inte lägga upp nå bilder här men har lagt ut en massa på facebook för en gångs skull så det är bara att kika där!

ska vi göra något äckligt baby



det där resulterade i en sminkad lovisa som inte fastna på bild. nu åker jag i alla fall till hallen på dans!

hörs hej


resten av slölivs dagen

tog mig på stan och köpte mer grejor än jag tänkt men sånt som händer... fint väder var det ju i alla fall



men den solen var inte nog utan jag o emma gick och solade en sväng. sen vart de köttfärslimpa o peran till middag sen åt jag o emma bulle till efterrätt o sen kom anton hem med daimtårta för att fira hans namnsdag :) så då åt vi lite till, jag, emma, anton och pontus.



A

jävla slöliv

jaha ja, ledig hela dagen idag och idag var en sån dag som jag bara känner mig jävligt rastlös o hade hellre jobbat eller gått i skolan (konstigt nog) för de finns ju fan inget att göra här i stan när man är själv! har gjort mig i ordning och suttit vid datan i några timmar nu men ska väl ta och gå på stan så fort jag samlat nog ork. blöh



like a shooting star you shine brightest of them all


sen sist jag skrev så har jag varit hos anton, gjorde helg och for hem till arvesund & hade myskväll, åt 4 portioner middag och agerade chaufför. på lördagen sparkade jag och Ztoj ca en mil i det fina vädret och i det bra föret. sen på eftermiddan åkte jag hem till anton för ovanlighetens skull. vi kollade på gladiatorerna, lagade skoter (eller ja, jag tittade på) och myste o så.

imorse kom vi till stan runt nio och kollade på how I met your mother och åt frukost :) (och myste)





haha 

sen idag började jag kl halv 1 så hann med lite shoppning innan skolan o sen var de engelska någon timme. efter de gick alla på biblioteket och skulle låna en bok. den jag vill läsa fanns inte så ska köpa den nu i dagarna! sen shoppade jag ännu lite mer och åt midda med evelina, emma o anton på gouter. nu har jag plockat ihop i lägenheten o tvättat, duschat och nu hamnat i soffan med en apelsin o idrottsgalan på tvn!



cooler than ice, flyer than wind, hotter than fire







gotta love saade-sötis :)

 



onsdag

idag var det sovmorgon igen och som vanligt hur skönt som helst! låg och gosade med min prins till det var dags att ta sig iväg till skolan där det var matrix-genomgång. sen ikväll har jasmine och evelina varit här, satt och pratade en stund sen gick vi på donken och åt kvällsfika! 

nu har jag nyss gjort kvällsfika åt anton



hihi

godnatt mina sköna!

i say i’m flammable i’m tnt, light it up

var ledig idag och det var ju hur skönt som helst. sovit som en prinsessa inatt och hade sovmorgon! så bra som bara kan bli nästan. klev iaf upp och gjorde mig i ordning sen gick jag en sväng på stan, hälsade på på kicks och handla lite grejor sen mötte jag min gudmor så pratade lite med henne. sen bar de av till doktorn, vilka yrhuven alltså. sen har jag o emma städat hela eftermiddan! pantat till o med. ska snart göra pizza igen hehe..

mitt ultimataste tips nånsin. lovar dig att de här är den bästa ansiktsrengöringen du kan ha :)



pizzamys

igårkväll åkte jag och anton in till stan med mamma och pappa, handla grejor och sen gjorde vi en pizza! åh så mums det var. och mysigt




har kommit på det att jag måste börja ta mer kort igen och dokumentera mitt liv. annars kommer jag ju inte att komma ihåg den här tiden i mitt liv :) eller jo det kommer jag nog eftersom den är hur bra som helst. och då menar jag hur bra som helst. men alltid kul med bilder liksom.

idag på skolan var det mest dötid som vanligt men på engelskan fick jag och evelina mycket gjort! å länge sen jag skratta som jag gjorde - repet blev slakt, simon hade kommit. hahah, okej de låter inte så kul men det var de.

efter middan idag åkte anton iväg på fotbollsträning och tog mig ut på det som var tänkt en springtur men vart en rask promenad. kroppen min är inte riktigt i form än om man säger så. ska till doktorn en snabbis imorn igen o se hur de går. sen har jag o emma varit och sola! nu sitter jag i soffan o väntar på att anton ska komma hem så vi kan duscha ;)

text

hej hallå!

jaha ja, all min tid går åt att vara med anton i princip. sen sist jag skrev några rader så skulle ju anton komma hit och det gjorde han. sen var vi i arvesund några dagar och myste och sen i fredags skulle vi åka till myrviken med buss - kommer till hallen och kommer på att det är röd dag så bussen gick ju inte då den skulle. men vi satt och åt godis och lite så på ica lite över en timme sen kom det äntligen en annan buss som tog oss dit vi skulle!

sen i fredags har jag ju då varit hemma hos anton o träffa ännu lite fler av hans släktningar, fikat hos hans farmor, kollat när han och hans brorsor spelar tvspel och sedan myst och ätit och så där!

idag kom jag hem runt tio och har kikat på skidåkning och vart så inspirerad att jag tog och åkte lite själv! nu på efterhand var ju det hur skönt som helst. så fint väder också :)

kollar på herrarna nu och håller tummarna för hellner! kollar jag inte så noga på honom kan jag istället tänka mig att det anton, dom är faktiskt nästan läskigt lika.
nä nu ska jag sluta skriva om anton. hehe

ha det bra hörrni!
puss

poss poss


cherry pop, tag team, can you make me scream

idag har jag bara gått och väntat i princip. nu väntar jag fortfarande men nu på att anton ska komma hit någon gång. dock lär ju det ta ett tag eftersom han åkte från stan för ca 20 min sen, och så ska han först till myrviken och sen hit. jaja, nog om det. hittade en t-shirt som tillhör han som han glömt som jag lånar lite grann medans jag sitter i sängen och kollar på barnen i bullerbyn!



sen sist...

så har jag spenderat dagar i sölvbacken och pussat på min kärlek, jag har fyndat en jimmy choo parfym, firat in det nya året, jobbat på kicks en dag, åkt skoter, varit stolt över anton som hittils klarat halva körkortet, varit till doktorn och blivit stucken i fingret för dom inte riktigt kan komma fram till vad som är fel med mig och åter igen fått pussa på min kärlek :)



jag är personligen lite off och då blir bloggen lite lidande.

RSS 2.0