snart brasa


you saying please, sayin’ stay

man får sig en tankeställare att när som helst kan vad som helst hända.. vi måste vara rädda om varan ♥ och oss själva!!!

i fredags var jag och anton och tittade på American pie the reunion, den var asbra tycker jag! sen hade vi en myskväll bara för oss själva, inte så ofta det händer faktiskt. igår åkte jag hem till arvesund med mamma och pappa, övningskörde lite i stan och hälsade på farmor och farfar, fåren och deras nya lamm. på kvällen åkte jag till victor och fick se hur dum i huvet folk kan vara! inte kloka för fem öre.






idag är det söndag... och 2 lediga dagar till!!! underbart. idag har jag någon klippning och sen åker vi och hämtar hem anton. imorn är det valborg och det ska firas

inte svårare än så


kaffe och stekta ägg till frukost. snart åker jag hem till arvesund :)

dina ord kan inte rädda mig längre inte ens när du lägger dom på rad där framför mig

hittade en bild på emmas kamera från i höstas, vi var nykära, jag dunderförkyld och Anton var med mig varje dag och köpte piggelin till mig. minns att jag tänkte då, kan killar verkligen vara såhär snälla :)



lång jävla skoldag som jag egentligen inte orkar med sen har jag en körlektion. och sen måste jag plugga körteori KULT

stupid bitch, i'm famous

nationella gick käpprätt åt helvete men vad gör det om 100 år. Shoppning runda med Evelina och Anton och slingat håret på emma. Vi tre tjejer ska snart äta middag och sen följa med grabbarna på olle's, titta på fotboll & dricka bärtz



bild från ida's kalas!

higher than the emipre state

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad glad jag är nu, klarade första repetionsfasen och det känns helt jävla underbart. älskar mig själv just nu. sen älskar jag lille fjanton också :)



jobbat klart en massa faktiskt och det är ju så skönt när man har det gjort. nu ska jag äta midda, gjorde inte det för jag var så inne i mitt pluggande. svenska nationella imorn, det ser jag inte fram emot.

puss så länge



mixed emotions

skola - körlektioner - körtkortsplugg - hemmaplugg. det kändes lite tungt men saker och ting måste bli gjorda!



i väntan på att skolan ska börja så lyssnar jag på gamla Darin låtar, så himla bra omg

god morgon helg

igår hade vi löshårskurs hela dagen, det var roligt! satt fast lite slingor i håret så nu har jag äntligen fått lite rosa hår. hemma och myskväll igår med my heart och idag är vi bara slö, lika som vädret... 



she can fuck you good but i can fuck u betta

vilken jävla helvetes jävelkväll jag haft!!! har börjat med repetitionsfaserna och det går rent utav åt helvete. i alla fall från början, går lite bättre nu. men de känns jävligt tungt. 

MEN nu kommer Anton snart och det ska bli UNDERBART 


2 bilder från min förra lördag

vi var med goda vänner till familjen och gjorde massa skoj för vi firade pappa som fyllt 40 och mamma som fyller 40 om en månad! tipsrunda, skytte, en massa god mat och mojs.





sötaste jävla valpen nånsin!!

det går i alla fall framåt med körteorin men jag har mest myst idag. för jag gillar att mysa.

home sweet home

igår kväll följde jag med anton hem efter matchen så jag fick mysa lite. lite var ordet, eller vi kom hem halv tolv och jag åkte vid sju imorse. nu strax ska jag åka hem till arvesund! ska bli så skönt. ska plugga körkortsteori och hämta min glasögon, kan inte ha några körlektioner utan dom för då ser jag inget :)



got my shirt off

Inte så ångestfyllt med skola och vardag som jag trodde, inte alls faktiskt. när jag kom hem från skolan började jag städa detta kaos till lägenhet och blev precis klar, så nu är det nästan helt skinande rent. skönt! tänkte ut och springa ikväll men det hinner jag visst inte, för snart så ska jag, Anton och Evelina åka till (på?) Lövsta och titta på en fotbollsmatch. Evelina har kaffet och jag bullarna! det blir mojs




en gammal favorit som passar bra för städ :)

slut på lov

= ångest

här kommer lyckan

älskar lov, älskar att vara hemma, älskar friggan, älskar anton, älskar att det gick bra hos doktorn, älskar nästan allt just nu! idag är en mysdag hemma med grillning till middag. Imorn ska vi fira ida som fyllt 18! middag hos henne först sen blir det krogen. 

det var allt för nu :)





baby when you're gone

nu ligger jag i sängen ute i friggan och känner mig branog ensam och mörkrädd. det var inge kul. vill att anton ska ligga här brevid mig och snarka istället för att vara på kryssning.



got the TV on 'cause the radios playing songs that remind me of you

Så himla skönt med lov. Så himla skönt att vara hemma.

från fisketävlingen igår:







wok med anton's egengjorda slev.

idag var vi och hälsade på världens sötaste valp, jag skulle ta bilder men glömde bort det för jag hade fullt upp med att gosa med Glimra. sen så har vi haft en jobbdag här hemma, vi håller ju på att renovera så det finns lite att göra även om nästan allt är klart. jag har bland annat målat om en byrå som nu står i friggan, ska visa er sen hur mitt nya "rum" (friggeboden) ser ut.





en del av köket :)

nu blir det middag med hela familjen för Tobias kommer hem.

let's do this one more time

det blev skärtorsdag så jag och anton åkte hem till han, sa hej till jonas som kom hem från thailand sen packade vi i bilen och for till ramsele! för där bor Antons mormor och morfar. hade 2 mysiga dagar där. Igår kväll kom vi hem till mig, lagade mat, duschade hoppade in i bilen igen men denna gång åkte vi till joel för lite kalas. det vart en rolig och för vissa lite flippad kväll :)









nu ska jag Anton och Pär fara till åre och kika på joi

I don't know what it is that makes me love you so, I only know i never wanna let you go

2 vardagsdagar, måndag & tisdag med skola,plugg och lite träning. imorn är en slödag och sen är det påsk och påsklov! ack så skönt det ska bli. får också träffa Anton imorn och så ska vi fira Thomas på kvällen med en krogrunda. nu fika med emma som kom hem. det var allt för stunden.



helgen

Godmorgon! skön söndagsförmiddag med kaffe, en lugn stund och Kent på radion. 



i fredags var vi ut på krogen, skoj det jag minns i alla fall ;) min första riktiga krogdebut som innehöll lite allt möjligt. fylla, skratt, drinkhällning på varan, donken och sen somna gott i sängen. Igår var en tröttis dag hemma i arvesund, var ute och grilla en sväng vid middagen och sen myskväll framför tvn.

RSS 2.0