intressant inlägg

såhär fin näringskedja gjorde jag i paint nyss



kändes inte så kul med tre timmars naturkunskap just nu men måste väl bita ihop. klev upp halv sju idag, satte mig i bussen på väg till stan från myrviken, sminkade mig i bussen och framme i stan gick jag till skolan där jag suttit i en timme nu och vi har inte börjat än ens. dans ikväll, sen är det ÄNTLIGEN fredag, orkar inte med skola just nu. Imorn är det salongen och sen på kvällen blir det krogen, det blir ju skoj.

på väg till myrviken




every single time it all shifts one way or the other

frukost, dusch, vanligt skolplugg och nu körkortsplugg på körskolan då. sen åker jag hem till Anton som är världens bästa pojkvän.

kiss kiss

en helg fylld av glädje, kärlek, god mat, alkohol, oglädje och en bakisdag! helt okej enligt mig. idag har varit en lååång dag. färdig pluggat var det klockan halv sex och då fick jag äntligen komma hem o äta. varit och sola också, det var skönt. Anton har varit hit en snabbis så jag fick pussa lite på han, en sån där dag som jag har extra mycket separationsångest och bara vill ha han här hela tiden! men nu har han fart igen.

mjukiskläder i soffan med en kopp the o tända ljus ska jag nu plugga körkort



Justin Biebers nya låt!



underbart 

starships were meant to fly

heej

jag känner att ha en fotbollsspelade pojkvän får mig att bli mer inblandad i fotboll, både på gott och ont. igår fick jag sitta hela kvällen och titta när han och hans kompisar spela fifa och idag var vi och kollade på fotboll irl. mycket roligare att få se det i verkligheten än på tv-spel/tv. Laget jag hejade på vann så det var ju skoj!

Nu är jag hem en snabbis, väntar på att anton ska komma till lägenheten så vi kan åka hem till arvesund sen :) hemlängtan har jag.



bild på nya köket jag inte visat i bloggen. det ska tydligen vara nästan helt klart nu också. blir spännande att se när jag kommer hem. har inga planer för kvällen än, får se vad vi hittar på!

flirt

idag var det långdag, fast slappdag.. har inte gjort ett piss vettigt på skolan! men så kan det ju gå ibland. var iaf på dans förut ikväll och har äntligen fått träna mig nästan helt slut. kunde knappt hålla upp armarna när jag skulle äta. skönt! nu har anton nyss kommit hit och vi ska väl hoppa i sängen snart.



sometimes when it rains I just feel so safe

igår kväll tog jag mig en liten springtur, till willys, handlade och gick hem! det var ju skönt att komma ut en stund i alla fall. sen kollade jag o emma på top model och desperate och sen sussade vi sött. idag har jag haft sovmorgon, skööönare. ska snart gå på skolan sen får jag ÄNTLIGEN träffa anton...



when you're gone, everything is all wrong

jo hej! nu var det ett tag sen sist.

"sen sist" har jag hunnit varit hemma på helg, kolla på bio, ätit halvt ihjäl mig på max, suttit ute i vårsolen, klippt hår, solat på taket, solat i solarium (och bränt halvt ihjäl mig), haft körlektion, köpt snus för första gången, haft skola och så vidare!! ringt om jobb också dessutom. nu så kommer irma snart hit så ska jag slinga hennes hår och klippa henne. sen kommer nog anton ikväll, hoppas jag, har ju inte träffa han på nästan två dagar nu ;)



princess of china

igår hade jag halkbana, till en början var det inge kul, så okul att det kom en tår... men sen när jag hade kört i 2 min så vart det roligt helt plötsligt. huuur skönt som helst att ha det gjort i alla fall! efter de så gick jag på stan och belönade mig sig med ett par nya byxor. var sedan själv hela kvällen, emma hemma och anton också. lite skönt var det faktiskt även om jag blev lite mörkrädd, hehe.

idag hade vi "friluftsdag" om man ens kan kalla det för det. vi gick en promenad och fikade, mysigt och skönt var det i alla fall. när jag kom hem så tog jag och storstäda lägenheten, skrubbade typ överallt, dammsög och torka golven. tog nästan tre timmar så nu var det rent och fint. åt middag med min pojkvän, spelade yatzy och nu efter en dusch har vi ätit myskvällsfika och kollar på gray's anatomy.

såhär händelserikt är mitt liv nu för tiden, bara så ni vet :)

klicka här om ni vill höra en bra låt



klar med fas A

igår söndag fick jag äntligen träffa ANton, vi var hos hans farmor mest hela dagen och somnade sedan gott i sängen. imorse tog vi bilen till stan, stannade hemma från skolan idag för att bli frisk någon gång. vi for och panta och handla. sen har vi bara myst, kollat på how i met your mother och ätit goda mackor till middag. älskar min kille.





nu ska vi fortsätta mysa, duscha och sen doppa lite. alltså morötter i dipp



forever 'til the end of time

igår räknade jag mer som min födelsedag.. eller vi hade födelsedagsmiddag här hemma med jättegod mat och hela familjen + respektive hemma. kan ju säga att jag fick 2 födelsedagar! anton for hem imorse och jag har haft lite klippningar och så idag. sen åt vi tacos. jag, mamma och moster hade lite tjejkväll också färgade o fixade ögonbrynen och klippte lite hår. nu ska vi snart se melodifestivalen och hejja på loreen. och sakna min fjanton



18 år och 1 dag

igår åkte vi in till stan med en mellanlandning i sölvbacken där vi tittade på 101 dalmatiner, haha. väl i stan och fortfarande förkyldare än aldrig förr började vi fixa oss för att sedan föra lite hemma hos oss och sedan gå på olles, jag va nära på att stanna hemma för jag inte mådde nå bra. men vi beställde mat och fick vänta i över 1½ timme!!! då va man fan lite less. drinken va äcklig och dom hade inte brezeers. jag va trött o helt slut efter vi hade ätit mat så då gick jag hem och sov. inte den 18 års dagen jag hade planerat alls :(

jag är i alla fall jätteglad att vi va så många som gick på olle's, hade jag varit frisk hade jag haft askalas! 



snodde bilden av ida

norrsken

joel, pär o victor kom o hälsa på en sväng o blev klippt. sen åkte jag och anton till farmor och farfar och hämtade hem katten Gosan. på vägen hem fick vi se (ett?) norrsken, såg ut som en grön ande på himlen typ hehe :)



den här bilden tog jag dock från google.

Nä, nu ska vi snart gå ut och lägga oss i friggan så att det blir imorgon nån gång, även fast jag knappt längre vill att de ska det. börjar ju bli lite nervös av nån konstig anledning..



lovet hittils









Igår for vi ut med skotern (som slutade funka efter halva vägen så vi fick be om hämtning) till dom resterande som satt på lövön. där solade vi och grillade korv! så skönt att vårvintern är på g. jag emma och anton åkte hem och åt sen for vi till hallen, killarna spelade innebandy och sen badade och basta vi! en finfin dag.

jag kände redan igår kväll att jag började bli klen och imorse mådde jag som SKIT. har sovit typ hela dan och blivit ompysslad av anton så lite piggare är jag minnsann. jag måste ju bli frisk tills imorn ;)

Zzz

igårkväll firade vi julia som fyllt år och idag har vi varit ganska så trött om man säger så! sov i friggan i natt och det var supermysigt, våran nybygda friggebod på gården alltså. idag så har vi vart på en promenad i solen men annars mest degat och sovit. och såhär snygg är jag



jag kommer aldrig mer få smaka på det svaga om jag inte låter sanningen gå

idag vakande jag upp till finväder men får mest bara ångest nu över att jag är inne i stan och inte kommer kunna komma hem förrän typ tre. hoppas de är fint hemma då också, för att vara i stan ute är ändå inge kul när man är själv. ska ta bussen 14.20 så fram tills dess ska jag väl sitta på min röv o bara vänta



glad måste man vara ändå

i'm too young to die, come on and turn me on

imorse vakande jag pigg som en lärka och på världens bästa hurmör typ! det var jätteskönt. På skolan idag hade vi egen hårvård hela dagen, äntligen! som vanligt blir det ju aldrig som man har tänkt sig men tillslut vart nog dom flesta nöjd tror jag :) jag har gjort mitt hår (mycket) ljusare och en brun slinga i luggen. det var min orginalplan också men jag fick idén att färga luggen rosa och efter vi först blekt håret och skulle blanda till den rosa färgen så fanns det ingen... då fick jag gå tillbaka till plan A och bra blev ju det ändå. nästa gång blir det råza!



lite less vart jag dock när jag trodde att jag skulle få åka hem idag, men eftersom vi fortfarande renoverar hemma så är de så rörigt och då tänkte jag åka hem till anton istället men han jobbar ikväll så då stannade jag i stan. dock skittråkigt att för det första vara själv och att det dessutom är i stan. Men anton kommer hit strax i alla fall som himla tur är 

love to love

känslan efter ett danspass är helt otrolig, nästan så man känner sig religös, nästan alltså. Ne men man mår som en gud efteråt! nu ska jag göra mig en smoothie och sen hoppa in i duschen!



pinsam

igår hade jag två körlektioner, en salongs lektion och sen slutade jag. åt på via grande med anton mojsipojs. sen gick vi hem och myste, tills anton började kolla på fotboll, då vart jag less. hhhhatar fotboll, vill ju att han ska kolla på mig istället ;)



imorse vaknade jag i alla fall på helt rätt sida! sovit som en prinsessa inatt, älskar när det händer. långdag idag sen ikväll kanske jag skulle klippa antons kusiner och sen är det dans!

RSS 2.0