tonight etirnity's an open door

på fredagen efter skolan så åkte jag och anton hem till farmor och farfar och åt middag med dom, mamma o pappa igen :) gottgott med tacos var det. på lördagen på dan så var vi ute med dom och körde skoter och grillade i SOLEN. första utflyktsdagen för i år.

sen på kvällen åkte jag anton och emma in till stan, duschade och gjorde oss i ordning. sen vart de lite förfest hos oskir o sen White Night! mestadels var det en superrolig kväll, jag tycker att det helt klart var värt att åka dit.



på söndagen var vi bara hemma hos anton och slöade, var ju inte piggast i världen. sen vart det måndag med skola hela dagen, köpte nytt simkort så har nytt nummer, middag med dom två jag alltid är med, kvällspromenix och sedan körkortsplugg. hoppas att ni antecknade detta i era intresseböcker.

fuck my life

gjorde klart hela uppgiften på naturkunskapen - nöjdlund själv. pannkaka till lunch - mums. föreläsning på eftermiddan - intressant och bra. kommer hem och upptäcker att jag tappat bort min telefon - jäääävla skitliv tänkte jag då.

hade det ju något stressigt imorse som jag berättade och i den villervallan vet jag inte om jag fick med mig mobilen till skolan ens? jag hade för mig att jag hade tagit med mig den, men väl på lektionen var den inte i min jackficka. då tänkte jag, jaha den är hemma. tänker inte nå mer på det men kommer hem och upptäcker att den inte är hemma och det går inte att ringa på den för den är avstängd. jag springer tillbaka på skolan och pratar med rektorn om dom fått in nån telefon, men de hade dom inte. jävlajävla skitliv tänkte jag då.

får se imorn om jag har någon lycka och på något sätt får igen telefonen, jag känner mig nu dock ganska hopplös.

på dansen gick de inge bra heller, min förkylda kropp ville inte samarbeta.. iaf när vi kom hem så kollade vi tre som håller hus här i lägenheten på camp rock 2. sen gick vi och la oss, men jag kan inte sova så jag klev upp igen.



morgon

imorse tyckte jag att jag var riktigt snabb. duschade, fixade mig och åt frukost på en halvtimme! har nog aldrig hänt förut. fick i alla fall skjuts av anton till skolan och ack så skönt det är att slippa bära på datan, hehe.

nu har vi naturkunskap.


dag 20

- en bild på din förebild



önskar jag var lika cool som jessica scott och var lika duktig på att dansa som hon, hehe

dag 19

- bild på din kärlek








fetto tisdag

sen jag vart sjuk i helgen så har jag vart hemma från skolan både igår och idag, orken ens finns liksom inte där. gick ändå på körskolan och hade körlektion idag, gick faktiskt väldigt bra. läraren hade inte ens nånting att anmärka på :) då blev jag nöjd. sen kollade jag emma anton på beta house, eller jag sov och dom andra kolla ;) sen har jag klippt irma och elin också. sen vart de korv o makaroner till midda.

sen tog jag o anton oss en promenix upp på blå center och handla semlor och lite sånt


dag 18

- en inspirerande bild



dag 17

- en bild på ditt/dina husdjur





sen har vi ju två katter också :)

no matter what you're always number one

har haft en riktigt härlig helg! i fredags åkte vi hem till anton, åt tacos o myste. i lördags tog vi en liten sov morgon, den vart ganska liten för jag vaknade upp dyng-förkyld så kunde inte sova, sen la vi pussel i några timmar, faktiskt roligt tills tålamodet tog slut :) då åt vi midda och for sen upp till åre för att kolla på redbull crashed ice, å fan va de såg roligt ut! kul att se var det också. sen for vi till stan till antons moster o kusiner, klockan halv tre kom vi sen hem.



igår sov vi lite längre i alla fall sen hann vi bara åka lite bil, duscha sen for vi till farmor och farfar, var där en stund o fika och gick igenom farmors garderob, hittade en gullig tröja o en jättefin ljusblå jacka som blev kär i. den har dock nå fläckar som jag hoppas kommer gå bort i tvätten... sen så for jag, anton, mamma, pappa, farmor och farfar upp till bydalen för att äta middag :) där uppe träffa vi tobias eftersom han jobbar där. på resturangen alltså. de va han som tog emot beställningarna o lagade maten till oss! sen åkte vi tillbaka o kolla på så ska de låta. sen åkte jag o anton hem till myrviken!



så jävla ofin bild men det var min helg det.

middle fingers up

på onsdagar har jag vanligtvis sovmorgon men idag hade jag körlektion kl 08.45 (trodde jag) så jag klev upp tidigare än jag egentligen behövt då för att gå dit - kommer dit och inser att det var kl 07.45 jag hade en lektion så det var bara att traska hem igen. fick en skön o lång morron i alla fall, pluggade körteori, kollade på himym med anton innan han gick på skolan och hann äta frukost och sånt. sen var det lite slappskola o sibylla till middag :) väl hemma så kom evelina efter en stund så hon jag o anton spelade först kort och sen satt vi o snacka skit någon timme. sen gick anton iväg på krogen och evelina hem. så eftersom emma är i finland är jag ensam hemma och mörkrädd. juste, har blivit tipsad till östersunds lammkött också. vet inte riktigt om jag ska känna mig smickrad eller skämmas lite över att vara med där... :)


dag 16

- en bild som du aldrig lagt in



tror inte jag har det i alla fall!

hjärtedagen

vi (jag) lagade lax o peran till middag med gino till efterrätt. sen låg vi och lökade i soffan en stund sen vart vi lite rastlös och tog och spelade lite kort. sen var det dirty dancing precis innan vi somnade. den bästa alla hjärtans dag jag nånsin haft, med den bästa personen :) 







dag 15

- en knasig bild



den här kan man nog kalla lite knasig. kvällen var i alla fall knas-kung !

alla hjärtans dag



en bild på en kopp varm choklad som anton gjorde till mig i julas. idag ska vi laga middag, mysa och bara vara med varandra. Älskar denna pojk helt otroligt mycket. 


dag 14

- en bild på en person som gör dig glad



jag & personen i fråga :)

dag 13 + dagen igår

- den senaste bilden på dig



jag och anton åkte hem, åt mat och tog ett bad. sen åkte vi till hallen till dom som var där och skjutsade sedan upp dom till bydalen på kalas. sen åkte vi hem igen, åt chips och dipp som vi hade längtat efter hela kvällen och sen somnade vi gott i sängen. 

=

nu hade jag lite tid för denna blogg! i torsdags var det skola hela dan och sen dans på kvällen = hur roligt som helst. sen efter det gick jag och anton o fika hos min gudmor Therese = hur mysigt som helst.

igår hade jag först riskettan på förmiddan till 12.30 sen klockan 12.30 började min nästa lektion på skolan så jag hann inte äta någon lunch innan jag fick springa på lektionen och ha permanent-utbildning. efter skolan så åkte jag, anton och jonas på lillänge för att handla lite grejor, lyckades glömma plånboken på expert men fick tillbaka den som tur va. fick med mig en bh och strumpor. jag hade fortfarande inte ätit någonting på hela dan så vi for på max och åt = hur gott som helst. cheese fries o hamburgare va möms. sen var det hem och göra sig i ordning för kvällen som jag spenderade hemma hos ellinor med några i klassen!! åkte sen hem till myrviken på natten med ett till stopp på max då jag åt samma som jag gjorde på dagen hehe. 



JUSTE ANTON HAR TAGIT KÖRKORT. = hur duktig som helst :)
så han och jag ska snart ta bilen hem till arevsund.

de va allt för nu. puss

dag 11/12

- en bild på ditt intresse/ - en bild på din vardag











det här sammanfattar jag som att jag tror inte jag har så himla många intressen egentligen och det jag gör i min vardag är ju för det mesta det jag är intresserad av eller vad man ska säga. Jag tycker iaf om att vara med mina kompisar, fika, bada, dansa och pussas med anton. i princip :) åka skidor tycker jag också om

dag 10

- 5 bilder i "Mina Bilder"











ett kaviar-hej



sådär såg min frukost ut imorse, jag skulle visa bilden då men hann inte. så ni fick se den nu istället. spännande va?

jaja, idag så fyllde anso i min klass 18 år och så tog hon körkortet i morse. så jävla DUKTIGT gjort. jag hoppas jag lyckas med det samma även om jag knappast kommer klara det. hade en körlektion nyss och den gick i alla fall bättre än igår och det var skönt.

ikväll kommer äntligen Anton, som jag saknat han. 


dag 9

- en bild på ditt/dina syskon



min kära bror Tobias :)

för det är du

vanlig skola på förmiddan och sen körskola på eftermidda. kan meddela att jag hatar kopplingen. aja, sen jag kom hem där i från har jag druckit en smoothie o gjort en kladdkaka som jag o emma tar med upp till evelina o elin. vi ska mysa framför top model lite senare :)



dag 8

- en bild som väcker minnen



bilder som inte direkt väcker så gamla minnen men nog är det minnen!! fina sådana dessutom. dock ganska svår "dag"

closing time

min dag såg ut ungefär så här:

vaknade 6, buss, skola, stan med my love, middag på gauter, tupplur i soffan, promenix till willys för att handla med emman. så såg min dag ut ganska exakt faktiskt. ja, inte mer eller mindre. bara va så. helt enkelt. ibland är livet enkelt och ibland inte.



dag 7

- en bild som gör dig glad



you and i are gonna be like marshall and lily

det vart inga skidor idag för det var för kallt. så idag har vi gjort sånt som man gör när man är kär, varit ute och gått + kollat på how i met your mother!

(här skulle jag lägga in en bild från how i met your mother men internet vill inte samarbeta)

puss så länge

dag 6

- en sommarbild



det blev några stycken. å fy faaaan va jag längtar till SOMMAREN

fuck you mother nigga! haha

hade en riktigt trvisam kväll igår! stannade i stan för att först överraska irma på sin 18års dag (GRATTIS IGEN!) sen gick jag och emma hem till oss där ida, julia och evelina höll hus. vi tog kort o fjantade på ett tag innan vi fick lite mer sällskap av några grabbar. vi var hemma hos oss en stund tills dom som va 18 skulle på krogen o vi resten gick på donken, haha. sjukt gott med mat och så fick vi skratta åt en rolig full amerikans basketspelare. sen gick vi hem i kylan o ida lyckades tappa bort min lägenhetsnyckel, sen åkte jag o emma hem med emmas syster elin så jag fick komma hem till min älskade pojke och krypa ner i sängen med han! 







det finns hur många bilder som helst sen igår men fler kommer upp när jag har lite bättre internet.

idag har jag och anton inte gjort så värst mycket. han har spelat sin jävla tvspel o jag och antons brorsor kollade på how i met your mother. sen har vi spelat lite såna familjespel också, dock fick jag stordäng på allt. Imorn om de inte är för kallt åker vi till persåsbacken och åker skidor :)

puss L

dag 5

- en bild på dig och en/flera vänner som du litar på



dag 4

- en bild på dig och någon du älskar



min älskade mami <3

for now

jaha, fick för mig att ändra lite i bloggen och allt vart KAOS. men har fått till det mesta nu men fortsätter någon annan dag! 

idag har varit en bra dag, köpte ny fin mössa och sen va vi på dancehall och dansa feminine vibe och VA ROLIGT det var!! ska börja med det :)

nu har jag precis duschat och gjort iordning någon sorts smoothie som vart mer som en kall gröt typ. ganska gott var det i alla fall!



nu längtar jag faktiskt till att få lägga mig i en varm säng. over n' out!
godnattis

dag 3

- en bild när du ler



dag 2

- en bild som betyder mycket



love will be hard and hearts will be faking

igår efter jag vart på skolan på möte om studentmössorna gick jag på körskolan och hade första körlektonen! snacka om jag var nervös innan. men de gick faktiskt riktigt bra, bättre än jag trodde. så det var ju skönt att iaf ha gjort det en gång. senare på eftermiddan åkte jag och anton hem till arvesund, åh så skönt det var att få komma hem. även om de liknar kaos där hemma eftersom vi håller på att renovera en massa. hade sovmorgon idag så mitt på dagen åkte vi in till stan igen med mamma och sen hade jag salongen.

nu är jag hemma i lägenheten och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, eller jag ska väl plugga körkort för anton åkte hem till sig och emma ska iväg och dansa.

dag 1

- en bild när du var liten



RSS 2.0